Uitgelichte vloer: Europees Eiken Carrara

Ben je klaar voor een portie prachtige moderne interieurs? Het magnifieke Villa Caprisi Carrara is te zien in dit eigentijdse architecturale pareltje! Bereid je voor, dit is een goede!

ESTHETISCH & STIJL

De Carrara toont prachtige lichte tinten op ongelooflijke 9,5″ brede Europese eiken planken. Elke plank is subtiel geborsteld om de natuurlijke houtnerf naar voren te brengen, een duurzaam oppervlak te bieden en een luxe uitstraling te geven. Deze parketvloer is afgewerkt met een moderne matte afwerking en zorgt overal waar hij wordt gelegd voor een verbluffende, legendarische sfeer.

KRACHT & DUURZAAMHEID

De Europese eik van Carrara 9,5″ brede planken zijn geconstrueerd met behulp van een meerlaagse kruisnerfkern. Doordat elke laag de volgende versterkt, zorgt deze technische constructie ervoor dat de vloer structureel stabiel is en worden seizoensuitzettingen en openingen als gevolg van veranderingen in temperatuur en vochtigheid geminimaliseerd. De Villa Caprisi collectie wordt ondersteund door Urbanfloor’s levenslange structurele garantie en 35 jaar afwerkingsgarantie (zie garantie-informatie hier voor meer details). Als gevolg hiervan kunt u kiezen voor de Carrara met het vertrouwen dat zijn tijdloze esthetiek jarenlang zal blijven bestaan.

VEILIGHEIDSNORMEN

Wij zorgen voor schonere lucht voor uw gezin. In overeenstemming met de waarden van ons bedrijf zijn al onze vloercollecties met trots FloorScore-gecertificeerd. FloorScore-certificering is een vrijwillig, onafhankelijk certificeringsprogramma. Het FloorScore-programma test en certificeert dat vloeren met een hard oppervlak en de materialen waarvan ze zijn gemaakt, voldoen aan strenge normen voor emissie binnenshuis. Vanwege onze toewijding aan veiligheid, kunt u erop vertrouwen dat uw vloeren zowel mooi gemaakt als veilig zijn voor uw gezin.

U kunt hier meer lezen over FloorScore-certificering.

Ik hou van wat je ziet van de Carrara? Monsters zijn nu beschikbaar! Klik hier om uw monster te bestellen en te zien of de Carrara past bij jouw ruimte!

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Floorfiller.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart