Waarom hybride vloeren de perfecte oplossing voor uw huis kunnen zijn

Als u de afgelopen jaren niet op de markt voor vloeren bent geweest, heeft u misschien nog nooit van hybride vloeren gehoord. Kortom, de stijl van harde vloeren benadrukt het beste van vinyl- en laminaatdesign om een ​​product te creëren dat nog niet eerder is vertoond. De populariteit neemt enorm toe en het is geen verrassing waarom. Hier zijn slechts een paar redenen waarom het de perfecte harde vloer voor uw huis kan zijn.

Hybride vloeren zijn waterdicht

Een waterdichte vloer is om verschillende redenen ongelooflijk voordelig. Het creëert een naadloze look voor moderne huizen en huizen die klein zijn en veranderingen in het vloermateriaal willen minimaliseren. Van de voordeur tot de achterdeur kan hybride worden geïnstalleerd, zelfs in badkamers en wasruimtes. Het is een eigentijdse look die zich thuis voelt in moderne Australische huizen, vooral in open ruimtes. Een waterdichte vloer betekent een ontspannen omgeving waar een spatje water geen reden tot bezorgdheid is.

AquaLife in “Tamar Valley Eik”

Hybride vloeren zijn veerkrachtig

Hybride vloeren zijn bijzonder sterk, waardoor het een ongecompliceerd materiaal is voor drukke huizen, eengezinswoningen, vakantie- of huurwoningen en voor degenen die niet de stress van mogelijke schade willen. Het is duurzaam en veerkrachtig voor het dagelijks leven met de toegevoegde bescherming van een slijtlaag die helpt bij de deuken en stoten waar onze vloeren steevast mee te maken krijgen.

Achterland in rustiek eiken naturel

Achterland in “Eik Rustiek Natuur”

Hybride vloeren zijn perfect voor eigenaren van gezelschapsdieren

De veerkracht van hybride vloeren betekent ook dat ze huisdiervriendelijk zijn. Het is belangrijk om er nog steeds voor te zorgen dat de nagels van huisdieren kort worden gehouden, hun afgeworpen haren voortdurend worden gestofzuigd en dat ze een bed of kleed hebben waarop ze graag liggen om elk type vloer te beschermen. Maar wat huisdiervriendelijke harde vloeren betreft, is hybride zeker daar. Hybride vloeren met een krasbestendige slijtlaag zijn vooral handig voor huizen met huisdieren. Omdat hybride waterdicht is, is het ook handig bij zindelijkheidstraining van huisdieren of kleine ongelukjes die kunnen gebeuren!

AquaLife Viking Eiken

AquaLife in “Viking Eik”

Hybride is onderhoudsarm

Vloeren die makkelijk schoon te maken zijn? Muziek voor vele oren. Het leven is druk en maar weinig mensen hebben de tijd of zin om hun dagen door te brengen met het schoonmaken van hun vloeren, wat hybride vloeren nog aantrekkelijker maakt. Consequent dweilen en stofzuigen en het snel opruimen van gemorst materiaal is voldoende om uw vloer er langer als nieuw uit te laten zien.

Arcadia Australische soort Windy Ridge Northern Spotted Gum

Arcadia in “Australische soort Windy Ridge Northern Spotted Gum”

Hybride ziet er fantastisch uit en voelt fantastisch aan

De technologie is de laatste tijd zeker vooruitgegaan en daarmee komt de mogelijkheid om vloeren met een houtlook er bijzonder realistisch uit te laten zien. Hybriden bootsen de unieke kenmerken van lokaal en internationaal hout na en zijn er in een reeks houtlooks, beitsen en stijlen. Het maakt niet uit of je huis modern, klassiek, aan de kust, een appartement, klein, groot, licht of donker is – er zal een stijl zijn die past bij de look en feel die je hoopt te bereiken. Het voelt ook fantastisch aan onder de voeten. De ultieme luxe vloerbedekking.

Coastal Haven Point Leo Houtskool

Kusthaven in “Point Leo Charcoal”

Word sociaal met ons!

Facebook: Vloeren Xtra Australië
Instagram: @flooringxtra_au

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Floorfiller.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart