Uitgelichte vloer: Europees Eiken Dolcetto

Wauw, vandaag hebben we een prachtige uitgelichte vloer voor je! Een van de nieuwere toevoegingen aan onze geliefde Chêne collectie: de Europese eik dolcetto!

ESTHETISCH & STIJL

Elke 7,5″ brede plank van de Europese eik dolcetto is subtiel geborsteld om zijn natuurlijke nerf te versterken en afgewerkt met een mooie, lichte vlek. De zachte, neutrale kleur creëert een organische en luchtige esthetiek, die de ruimte waar hij is geïnstalleerd opfleurt en verheft. Verder zijn de planken van de dolcetto worden aangevuld met een moderne matte afwerking en een charmant karakter met unieke knopen en wervelingen. Alle mooie elementen komen samen om een ​​vloer te creëren die een ongelooflijk pronkstuk zal zijn in elk ontwerp.

KRACHT & DUURZAAMHEID

De Europese eik van Dolcetto 7,5″ brede planken zijn geconstrueerd met behulp van een meerlaagse kruisnerfkern. Deze technische constructie zorgt ervoor dat de vloer structureel stabiel is en minimaliseert de verwachte seizoensuitzetting en openingen in hardhouten vloeren. De Chêne-collectie wordt ondersteund door de levenslange structurele garantie en 35 jaar afwerkingsgarantie van Urbanfloor (zie garantie-informatie hier voor meer details). Als gevolg hiervan kunt u kiezen voor de dolcetto met het vertrouwen dat zijn tijdloze esthetiek jarenlang zal blijven bestaan.

VEILIGHEIDSNORMEN

Wij zorgen voor schonere lucht voor uw gezin. In overeenstemming met de waarden van ons bedrijf zijn al onze parketvloeren met trots FloorScore-gecertificeerd. FloorScore-certificering is een vrijwillig, onafhankelijk certificeringsprogramma. Het FloorScore-programma test en certificeert dat vloeren met een hard oppervlak en de materialen waarvan ze zijn gemaakt, voldoen aan strenge normen voor emissie binnenshuis. Vanwege onze toewijding aan veiligheid, kunt u erop vertrouwen dat uw vloeren zowel mooi gemaakt als veilig zijn voor uw gezin.

U kunt hier meer lezen over FloorScore-certificering.

Ik hou van wat je ziet van de dolcetto? Monsters zijn nu beschikbaar! Klik hier om uw monster te bestellen en te zien of de dolcetto past bij jouw ruimte!

Meer zien van deze prachtige woning? Uitchecken Kristen Forgione op Instagram!

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Floorfiller.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart