Beachside Living- A Coastal Home Tour

Er is geen tekort aan natuurlijke schoonheid aan de Gold Coast en dit gezin wilde graag het meeste uit de omgeving halen bij het renoveren van hun ouderlijk huis. Met de nabijheid van het strand en de levensstijl die dit toelaat, huiseigenaar en interieurstylist, was Emma Rose opzettelijk in haar stijlrichting. “Als de zon schijnt, vind je ons tuinieren, renoveren, barbecueën op het dek, in een park of op het strand met vrienden.” Het huis is een work in progress waarbij elke ruimte zorgvuldig is overwogen en gepland. Een frisse kijk op gezinsleven aan het strand, we wilden graag een kijkje nemen en meer horen!

Emma Rose is geen onbekende in het renoveren van huizen, dit is haar tweede grote onderneming. Nu ze een gezin heeft, zijn haar prioriteiten en ontwerpgevoeligheden enigszins veranderd – er is veel om over na te denken. “Bij een jong gezin gaat het niet alleen om uiterlijk, maar ook om budget en functionaliteit. We moesten rekening houden met de prijs, duurzaamheid, installatie, netheid en onderhoud”, zegt Emma Rose. Het huis had veel werk nodig en er zijn nog steeds belangrijke ruimtes die aandacht nodig hebben, maar voorlopig genieten ze van het proces.

Ophelia in “Osric”

De esthetiek is speels en pretentieloos, maar zorgt voor praktische bruikbaarheid nu en naarmate haar kinderen groeien. Ze beschrijft het als een mix van stijlen die past bij hun persoonlijkheid, de locatie en de architectuur. Het is een beetje “Palm Springs ontmoet surf en kust… als dat iets is! Het is een beetje een vrolijke mix.” Met name de kinderkamers springen in het oog. Kleurrijke vlaggetjes, twee eenpersoonsbedden en contrasterend linnengoed zorgen voor een vrolijke ruimte.

Emma Rose-ontwerp

Emma-rose van Emma-rose Design

Vloeren Xtra-vloeren zijn overal aanwezig, met functionaliteit en schoonheid voorop bij Emma Rose’s gedachten toen ze selecties maakte. “We kozen voor vinyl en tapijt uit het Flooring Xtra kernassortiment. Native blackbutt vinyl en Ophelia tapijt in de kleur Osric 1250 op 10 mm ondervloer.” Er waren bepaalde elementen waar ze zich toe aangetrokken voelde en die het besluitvormingsproces gemakkelijker maakten. “Het vinyl was in de eerste plaats kleur, ten tweede het installatieproces en het feit dat het product slijtvast en gemakkelijk schoon te houden is. Bij het tapijt wilden we iets met een paar verschillende kleuren om eventuele vlekken en vlekken in de toekomst te verbergen. We wilden iets dat de tand des tijds zou doorstaan.”

Audacity in de inheemse Blackbutt-eetkamer

Emma Rose en haar kleine gezin zijn ongelooflijk blij met het resultaat. “We houden van de vinylplanken! Ze maken de drukbezochte ruimtes gemakkelijk schoon te maken, vooral met twee kinderen onder de 2,5 jaar die altijd op de grond zijn. De gekozen kleur past perfect bij het hout van onze meubels. Ik ben ook echt dol op onze tapijtkeuze; het ziet er niet alleen geweldig uit, het voelt ook fantastisch aan onder de voeten.” Gezien het succes van het project en de verbouwing ervoor, waren we benieuwd of ze nog tips had. “Voor ons is de grootste geldbesparende tip om zoveel mogelijk zelf te doen. We hebben gaandeweg nieuwe vaardigheden geleerd, we hebben veel getuinierd en al het schilderwerk zelf gedaan. Ook hebben we de oude vloerbedekking en de schutting verwijderd. Onthoud altijd: veel plezier ermee! Het geeft zoveel meer voldoening als je eenmaal weet dat je het zelf hebt gedaan.”

Je kunt Emma-rose volgen Instagram of lees meer over haar website.

Word sociaal met ons!

Facebook: Vloeren Xtra Australië
Instagram: @flooringxtra_au

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Floorfiller.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart