Uitgelichte verdieping: SPC Desoto – Urbanfloor Blog

Vandaag zetten we de mooie, rijke bruintinten van de Cascade Desoto in de kijker! Doe uw gordel om terwijl we een virtuele rondleiding door deze bungalow in Zuid-Californië maken en kijken of de Desoto geschikt is voor uw ruimte.

ESTHETISCH & STIJL

De diepe karamelbruine kleur van de Desoto wordt geaccentueerd met een eigentijdse matte afwerking en elke 7″ brede plank heeft reliëfnerf, waardoor het eruitziet en aanvoelt als echt hardhout. De donkerbruine tinten van de Desoto brengen overal diepte en warmte.

KRACHT & DUURZAAMHEID

Elke 7″ brede SPC luxevinylplank van de Desoto is krasbestendig en heeft een 100% waterdicht oppervlak, waardoor het een ideale keuze is voor elke ruimte – zowel slaapkamers, badkamers als kelders! De Desoto is veelzijdig en ongelooflijk structureel stabiel; de veerkrachtige constructie minimaliseert seizoensgebonden uitzetten of krimpen. Een sterke, stijve constructie helpt om kleine onvolkomenheden in de ondervloer te bedekken. Met een eenvoudig kliksysteem en duurzame constructie is de Cascade Desoto een populaire keuze voor huishoudens met grote gezinnen of huisdieren.

VEILIGHEIDSNORMEN

In navolging van de waarden van ons bedrijf zijn al onze vloerselecties met trots FloorScore®-gecertificeerd. FloorScore®-certificering is een vrijwillig, onafhankelijk certificeringsprogramma dat test en certificeert dat vloeren met een hard oppervlak en de materialen waarmee ze zijn gemaakt, voldoen aan strenge kwaliteitsemissies binnenshuis.

U kunt hier meer lezen over FloorScore-certificering.


Hou je van wat je ziet? Klik hier om de Desoto te bekijken en een sample te bestellen!

Foto’s met dank aan Capital Hope Media | www.capitalhopemedia.com

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Floorfiller.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart