Gastvrij Eltham Flooring Xtra | Vloeren Xtra

Met trots verwelkomen we een nieuwe winkel in het Flooring Xtra-netwerk. Eltham Flooring Xtra in Victoria brengt een schat aan kennis met zich mee, aangezien ze al vele jaren in de branche aanwezig zijn. Nieuwe eigenaren Saeed & Shachin kijken ernaar uit u te helpen met al uw huishoudelijke en commerciële vereisten.

De showroom staat vol met vloeroplossingen van de beste leveranciers van Australië! Of u nu op zoek bent naar tapijt, lakens of vinyl plankenvloeren, houten vloeren, laminaatvloeren of hybride vloeren, Eltham Flooring Xtra helpt u de juiste oplossing voor uw huis te vinden. Het team houdt rekening met het budget, de levensstijl en de esthetiek van elke klant om productsuggesties aan te bieden en elke klus wordt vakkundig geïnstalleerd door lokale ambachten!

De winkel heeft een scala aan luiken en jaloezieën, waaronder rolluiken, romeinen, venetianen, verticalen, honingraten en nog veel meer. Om je mooie vloer eronder te beschermen of om een ​​ruimte compleet te maken, biedt Eltham een ​​uitgebreid assortiment vloerkleden waar je doorheen kunt bladeren.

De winkel biedt gratis maatregelen en offertes. Neem vandaag nog contact op met ons verkoopteam, dat professioneel en vriendelijk is en klaar staat om u te helpen, dus bel wanneer u maar wilt of kom binnen om rond te kijken.

Waar kunt u ons vinden?

290 Bolton Street, Eltham VIC, 3095

E-mail: eltham@flooringxtra.com.au

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Floorfiller.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart