Nieuwe Deluxe Timbertop-specificaties – nu beschikbaar!

We verbeterden op perfectie.

We hebben onze premium Timbertop-reeks genomen en de slijtlaag en algehele dikte VERDUBBELD. Deze fantastische, luxe lijn heeft nu een ongelooflijke slijtlaag van 6 mm en een robuuste dikte van 13/16″!

Met een prachtige West-Europese eiken slijtlaag en een sterke hevea kruisvingerkern is de nieuwe Timbertop-collectie een klasse apart. Lees hieronder nog een paar redenen waarom de Timbertop-collectie zo uitzonderlijk is.

REACTIEVE VLEKTECHNOLOGIE

Reactieve beitsen werken samen met de tannines en cellulose van het hout om het oxidatie- en rijpingsproces van natuurlijke veroudering na te bootsen. Dit wekenlange proces produceert unieke kleurtinten en variaties die niet kunnen worden gedupliceerd met traditionele kleurmethoden.

BONA® NATURAL UV AFWERKING

Bona Natural UV Urethaan afwerking behoudt de natuurlijke uitstraling van uw vloer door een uitstekende duurzaamheid en lange levensduur te bieden. Met de look en feel van natuurlijk hout zorgt deze vrijwel onzichtbare afwerking voor een natuurlijke, onbehandelde look met langdurige oppervlaktebescherming.

DUURZAME BOUW

Elke ongelooflijke Timbertop-vloer is gebouwd met een innovatief drielaags technisch ontwerp en een kern van Hevea-hout, bekend om zijn sterkte en betrouwbaarheid.

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Floorfiller.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart