Uitgelichte vloer: Europees eiken Mauritius

Vandaag zetten we luxe Europees eiken in de kijker Mauritius van onze Timbertop-levensstijl verzameling! Laten we deze prachtige brede plankenvloer eens nader bekijken.

ESTHETISCH & STIJL

Het eiland Mauritius, een tropisch paradijs voor de kust van Afrika, staat bekend om zijn ongerepte stranden en opmerkelijke riffen. Bezoekers stromen van continenten weg om te ontspannen in deze exotische oase. Onze Europese eikenkleur met dezelfde naam past bij deze titel omdat het een lichte en luchtige kleur vertoont, die doet denken aan de zilte strandlucht. De prachtige blonde reactieve beits accentueert de natuurlijke schoonheid en het karakter van elke 9,5″ brede plank, waardoor dit een prima keuze is voor elke ruimte.

KRACHT & DUURZAAMHEID

De 9 1/2″ brede planken van Europees eiken Mauritius zijn geconstrueerd met een luxe slijtlaag van 6 mm die verder is versterkt met een door Hevea gekruiste vingers ontworpen kern. Deze technische constructie zorgt ervoor dat de vloer structureel stabiel is en minimaliseert de verwachte seizoensuitzetting en openingen in hardhouten vloeren. De Timbertop-collectie wordt ondersteund door Urbanfloor’s levenslange structurele garantie en 35 jaar afwerkingsgarantie (zie garantie-informatie hier voor meer details). Als gevolg hiervan kunt u de Mauritius kiezen met het vertrouwen dat zijn tijdloze esthetiek jarenlang zal standhouden.

VEILIGHEIDSNORMEN

Wij zorgen voor schonere lucht voor uw gezin. In overeenstemming met de waarden van ons bedrijf zijn al onze parketvloeren met trots FloorScore-gecertificeerd. FloorScore-certificering is een vrijwillig, onafhankelijk certificeringsprogramma. Het FloorScore-programma test en certificeert dat vloeren met een hard oppervlak en de materialen waarvan ze zijn gemaakt, voldoen aan strenge normen voor emissie binnenshuis.

U kunt hier meer lezen over FloorScore-certificering.


Hou van de Mauritius? Deze prachtige vloer is ook verkrijgbaar in een bijpassende 4 3/4″ visgraat!

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Floorfiller.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart