2 stijlen van luxe vinylvloeren en waar ze te installeren

Vinylvloeren zijn de afgelopen jaren veranderd met nieuwe technologie en het is hard op weg een populaire optie te worden voor huizen waar bruikbaarheid, duurzaamheid en functionaliteit de hoogste prioriteit hebben. Het uiterlijk is ook veranderd, met veel vinyl-houtlook-stijlen die nu ongelooflijk realistisch zijn. Het is een betaalbare vloeroptie en nu ook een die nog mooi is! Hier zijn enkele van onze favoriete stijlen vinylvloeren en waar ze kunnen worden geïnstalleerd.

SnelFIT

Het vinylassortiment binnen FastFIT is breed en er zijn houtstijlen die bij elk kleurenschema of elke huisstijl passen. Donkere en lichte, karaktervolle en meer subtiele dessins zijn allemaal opgenomen in deze reeks praktische vinylvloeren. FastFIT biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is ongelooflijk veerkrachtig in gebieden die zwaar gebruik kunnen doorstaan, zoals familiekamers, speelruimtes en eetruimtes.

Onderhoudsarme FastFIT “Mountain Messmate” in een ontspannen leefruimte

LosLay

LooseLay-vinyl is verkrijgbaar in een breed scala aan klassieke houtachtige afwerkingen zoals Oaks en Australian Species om in elk huis te passen. Het is een gezinsvriendelijke optie en ook geschikt voor eigenaren van gezelschapsdieren. Het veerkrachtige ontwerp is ook waterdicht, zodat je een naadloos ontwerp kunt creëren van de voordeur tot de achterkant. Het ziet er fantastisch uit in open woonruimtes, maar ook in die delen van het huis die wat meer aandacht nodig hebben, zoals badkamers, keukens, wasruimtes en entrees. Het is een perfecte keuze voor vastgoedbeleggingen en vakantiehuizen waar schade aan vloeren en ingewikkeld onderhoud het laatste is waar u aan denkt.

LooseLay Longboard in “Pearl Oak” is een perfecte optie voor entrees, mudrooms en wasserettes

Klik hier om het volledige assortiment vinylvloeren te bekijken en meer te lezen over afzonderlijke producten.

Word sociaal met ons!

Facebook: Vloeren Xtra Australië
Instagram: @flooringxtra_au

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Floorfiller.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart